Choď na obsah Choď na menu
 


Predaj priesad v plnom prúde

2. 5. 2024

Skleník v Lackovciach už otvoril svoje brány širokej verejnosti s tradičnou ponukou priesad a kvetov, o ktoré sa postarali pracovníci Technických služieb mesta Humenné. Na výber je takmer štyridsať rôznych druhov zeleniny, od zeleru cez karfiol, brokolicu až po uhorku, papriku a vodný melón. Jedlo, čaj alebo limonádu si môžete dochutiť alebo pripraviť vďaka 15 bylinkám, napríklad rozmarín, bazalka, medovka, rebarbora, levanduľa. Farebne ozdobíte záhrady, balkóny, terasy, skalky z ponuky trinástich pestrofarebných kvetov - muškát, klinček, letnička, plektrans...

Predaj v skleníku je každý pracovný deň vrátane soboty od 8:00 do 14:00 hod.

Počet priesad je obmedzený a záujem je veľký! Nečakajte teda na poslednú chvíľu. Tím odborníkov je pripravený vám pomôcť s výberom dokonalých rastlín pre vašu záhradu a poskytnúť cenné tipy a rady, ako sa o ne starať.

No skleník v Lackovciach nie je len o rastlinách a kvetoch. Je to tiež miesto, kde môžete relaxovať obklopení krásou prírody. Prejdite sa po skleníku a vychutnajte si pokojnú atmosféru, nadýchajte sa čerstvého vzduchu a nechajte žiarivé farby kvetov pozdvihnúť vašu náladu.

Prečo si teda nenaplánovať návštevu skleníka v Lackovciach už dnes? Či už hľadáte inšpiráciu, relax alebo jednoducho príležitosť spojiť sa s prírodou, tento skrytý klenot vás určite poteší.

P.S.: Ak vám náhodou neújde to, čo ste chceli, nemusíte smútiť. Úsmev na tvári vám zaručene vykúzli pohľad na krásu, ktorá sa v skleníku skrýva. 

 

zdroj: MsÚ Humenné, TS Humenné